UUM Repository | Universiti Utara Malaysian Institutional Repository
FAQs | Feedback | Search Tips | Sitemap

Siswa UUM ke Felda: Usaha yang perlu dicontohi oleh golongan remaja sekarang kerana bukan sahaja berjaya ke menara gading malah membawa rakan mereka ke kampung halaman


Utusan, Malaysia (2014) Siswa UUM ke Felda: Usaha yang perlu dicontohi oleh golongan remaja sekarang kerana bukan sahaja berjaya ke menara gading malah membawa rakan mereka ke kampung halaman. (10 February 2014). in Utusan Melayu (M) Bhd, p. p. 21.

[img] PDF
Restricted to Registered users only

Download (519kB)

Abstract

SERAMAI 40 mahasiswa Dewan Penginapan Pelajar (DPP) Proton Universiti Utara Malaysia (UUM) menganjurkan program khidmat masyarakat bersama penduduk Felda Chini l, Pekan, Pahang baru-­baru ini.Ahli Dewan Undangan Chini, Pekan Pahang Datuk Abu Bakar Harun ketika merasmikan majlis penutup program anjuran DPP Proton UUM ini berkata, kedatangan mahasiswa Universiti Pengurusan ini memberi pengiktirafan kepada penduduk Felda di Pekan kerana bukan sahaja memperlihatkan anak Felda yang menuntut di universiti ini membawa mahasiswa dari utara tanah air malah memperlihatkan hasil anak felda yang berjaya ke menara gading.

Item Type: Newspaper
Subjects: H Social Sciences > HV Social pathology. Social and public welfare
Divisions: UNSPECIFIED
Depositing User: Mdm NurFatin Mohd Khair
Date Deposited: 18 Mar 2014 03:44
Last Modified: 18 Mar 2014 03:44
URI: http://repo.uum.edu.my/id/eprint/10298

Actions (login required)

View Item View Item